WOONUITBREIDING

 

 

De samenleving verandert en wij dragen graag ‘ons houtje bij’.

Denkt u aan gezinsuitbreiding, heeft u meer woonruimte nodig, een kangoeroewoning om de ouders te laten inwonen, gaat u met uw nieuwe partner en kinderen samenwonen en is uw huis net dat ietsje te klein of wil je graag van thuis uit werken maar ontbreekt de ruimte, ….

De samenstelling van gezinnen is anders dan een aantal jaren geleden. Nieuw samengestelde gezinnen kennen een opwaartse trend. Door deze nieuwe situatie hebben ze meer ruimte nodig en niet altijd zin om te verhuizen om een grotere woning te zoeken.

Woonuitbreiding in houtskeletbouw is dan een geschikte oplossing.

Een huis verbouwen om opnieuw samen te wonen met je ouders, zie jij dat zitten? Je privacy behouden maar toch onder één dak leven, het kan in een kangoeroewoning.

Een kangoeroewoning is een woning met een extra kleinere, tweede wooneenheid. Er is een aparte woonruimte voorzien, mensen behouden hun zelfstandigheid en privacy, maar er is steeds iemand die een oogje in het zeil houdt of een handje kan toesteken. Kangoeroewoningen kunnen perfect worden ingericht als zorgwoning.

Meers Patrick bvba kan u uitstekend advies geven op het vlak van woonuitbreiding. U kan er terecht voor woonuitbreidingen in skeletbouw, gaande van kangoeroewoningen, optoppingen, overkappingen, uitbreidingen aan een bestaande woning of losstaande gebouwen.

Het grote voordeel van houtskeletbouw is dat alles in ons atelier wordt gemaakt en kant-en-klaar op de werf wordt geplaatst.

Naar afwerking toe kan er direct worden verder gewerkt want dit is droogbouw. Uw gebouw is zeer snel wind- en waterdicht.

Indien gewenst verzorgen wij de volledige verdere afwerking.

Daarbij kunnen we verschillende materialen qua gevelbekleding combineren om de gewenste afwerking te verkrijgen.

Natuurlijk verzorgen we ook binnenafwerkingen, trappen en maken we uw zolderruimte woonklaar.