OVER ONS

Meers Patrick BVBA Dak- en houtprojecten is uw specialist in daken, groendaken en diverse houtprojecten in Limburg en daarbuiten. Dankzij vijftig jaar ervaring staan wij garant voor het beantwoorden van al uw vragen en de uitvoering van al uw wensen aangaande daken, dakisolatie en gevelbekleding. Daarnaast stemmen wij graag onze ideeën af op uw verlangens bij de aanleg van uw carport, poolhouse en loungeruimte in uw tuin. Samen met u maken wij er iets moois van!

Wij werken enkel met de beste materialen en leveren topkwaliteit af.
De volgende sterke staaltjes behoren allemaal tot ons dienstenpakket:

  • Hellende, platte en groendaken, zowel nieuwbouw als renovatie.
  • Gevelbekledingen in diverse materialen zoals hout, metaal of kunststof.
  • Houtprojecten van vloer- tot plafondafwerking, met of zonder trap.
  • Houten buitenconstructies zoals poolhouses, carports en terrassen, van tijdloos en modern tot cottage.
  • Optoppingen, meestal een houtskeletbouw die we bovenop een bestaande woning plaatsen.

Werkwijze: de klant ontvangt eerst een schets en vervolgens een 3D-ontwerp. We begeleiden hem ook bij het maken van de juiste materiaalkeuze. De verschillende prefabelementen worden door ons op de werf gemonteerd.

In ons atelier wordt er nog heel ambachtelijk te werk gegaan. Alles wordt gefabriceerd op maat. Daarom maken we gebruik van traditionele houtmachines, paneelzagen, vlak- en vandiktebank en freesmachines. Wij construeren op de aloude manier, met pen- en gatverbindingen en zwaluwstaartverbindingen. In onze hal werken altijd minimum twee vakmannen, die door de zaakvoerder zelf  of de projectleider worden aangestuurd. Zij gaan ook af en toe plaatsen om zich een goed beeld te kunnen vormen van wat ze hebben vervaardigd. En om hen en de klant een WoW-moment te laten beleven.